Selecteer een pagina

Damesjeans met loose fit bij Red Button

Het hoeft niet meer zo strak te zitten dit jaar. De loose fit jeans is weer helemaal terug van weggeweest. Je mag weer kunnen bewegen in je jeans en daar zullen de meeste dames maar wat blij mee zijn. Een goeie loose fit jeans betekent meer dan alleen wat bewegingsvrijheid. Je wilt natuurlijk ook de best mogelijke pasvorm. Daar kan Red Button voor zorgen.

Passende damesjeans

De damesbroeken van Red Button worden altijd gemaakt met de perfecte pasvorm. Wij weten wat de vrouw zoekt in een broek en zullen dan ook altijd onze uiterste best doen om onze jeans de perfecte pasvorm in de juiste maten te leveren. Kwaliteit staat bij ons voorop. Of het nou gaat om de stof, de wassing van de jeans of de maatvoering; Red Button wil alleen de beste loose fit jeans op de markt brengen.

Goede loose fit maatvoering

Als je dus op zoek bent naar die loose fit jeans die helemaal bij jouw figuur past dan kun je met een gerust gevoel de damesjeans van Red Button gaan dragen. Onze loose fit is mooi en passend gemaakt. Wil je meer weten? Vul dan eenvoudig het contactformulier in.