Selecteer een pagina

Capri broeken van Red Button

Het is bijna zomer of gewoon weer zo’n typische regenachtige zomer. Je wilt graag iets lichts dragen en dan het liefst ook nog wat korter. Dan ga je voor een capri broek. Deze tussenvorm met een lengte tot op de kuit is het perfecte kledingstuk om te dragen als het nog niet meteen tijd is voor een korte broek of rok. Ook voor een zomerse dag op kantoor biedt deze elegante broek een prima oplossing.

Ideale capri’s

De capri is de broek die langer is dan de korte broek, maar niet tot aan de enkels komt en dus meteen het zomerse gevoel kan versterken. De precieze lengte kun je bij Red Button zelf bepalen. Wil je een afkledende broek die tot net onder de kuit komt of een wat luchtiger model tot vlak onder de knie? Bij Red Button kun je zelf de ideale lengte van je capri bepalen.

De maten van de broek

Red Button weet welke maten een vrouw heeft en ziet meteen dat geen enkel model gelijk is. Daarom maken wij capri’s die passen. Onze broeken zijn altijd van de beste kwaliteit en met oog voor de details gemaakt. Wij doen altijd onze uiterste best om de mooiste broeken te kunnen leveren.

Contact

Wil je meer weten over de capri’s die wij kunnen leveren? Vul dan het contactformulier in en we zullen je zo snel mogelijk antwoorden.