Selecteer een pagina

Grijze damesjeans bij Red Button

Een blauwe jeans had je al en nu wil je graag precies dezelfde jeans ook nog in het grijs. En met dezelfde bedoel je dan ook dat de pasvorm gelijk is aan die andere favoriet van je. Veel dames weten wel dat dit een probleem is. Natuurlijk doen fabrikanten hun best om de pasvorm te herhalen, maar bijna nooit vindt je die jeans die zo goed pasten het volgende seizoen weer.

De mooiste damesjeans

Bij Red Button weten we dat veel dames dit probleem kennen. Wij zorgen er dan ook voor dat je grijze jeans wel perfect zullen passen. Daarbij houden we rekening met de verschillende wassingen van jeans. De ene kleur zal namelijk anders voorbehandeld zijn dan de andere. Heb je dus een bepaald model jeans dat je goed past, maar wil je nu ook de grijze variant? Bij Red Button vind je jouw damesjeans in de gewenste pasvorm altijd terug.

Goed gemaakte jeans

Bij Red Button werken we met kwalitatief hoogwaardige materialen. Onze jeans worden met de grootste zorg ontworpen en uitgevoerd zodat jij een nieuwe favoriet in de kast kunt hangen en met veel plezier zult dragen. Wil je meer weten over onze grijze damesjeans? Vul dan eenvoudig het contactformulier in.