Selecteer een pagina

Jogjeans van Red Button

Een soepele stof heeft soms je voorkeur. Maar die blouse staat nou net zo mooi op een spijkerbroek. Voor zulke dilemma’s bestaat er de jogjeans. Met mooie jogjeans kun je heel goed voor de dag komen. Of je nou naar je werk moet en niet de hele dag ingesnoerd wilt zitten in stugge jeans of als je vrij wilt kunnen bewegen op een drukke dag, de jogjeans zal met zijn soepel pasvorm altijd uitkomst bieden.

Soepele stoffen

Red Button kent als geen ander de wensen van de vrouw als het op broeken aankomt. Onze broeken passen altijd goed. Zeker als het om jogjeans gaat, die passen iedere vrouw. Met het uiterlijk van een gewone spijkerbroek en de soepele pasvorm die aan die van een joggingbroek doet denken zul je je helemaal comfortabel voelen in jogjeans van Red Button. Wat onze jogjeans nog beter maakt is dat we de pasvorm ook nog eens helemaal naar je wens kunnen leveren.

De beste pasvorm

Red Button houdt het hele productieproces goed in de gaten. Van het ontwerp tot aan het fabriceren controleren wij onze producten altijd op de beste kwaliteit. Onze jogjeans geven je dan ook altijd dat goede gevoel dat een passende broek met zich meebrengt.

Contact

Als je meer wilt weten over onze jogjeans, neem dan contact met ons op via het contactformulier en we zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden.