Selecteer een pagina

Damesbroeken met loose fit bij Red Button

De broeken hoeven niet meer zo strak. Na een lange periode van veel skinny broeken en nog strakkere leggings komt er eindelijk weer ruimte voor de loose fit broek voor dames. Je mag weer bewegen in je broek. De stoffen worden soepeler en de pasvorm wat luchtiger.

Loose fit voor dames

Red Button houdt altijd goed in de gaten wat de laatste trends zijn. En we weten precies waar een vrouw naar zoekt in een damesbroek. De pasvorm moet kloppend zijn en daar doen wij dan ook altijd onze uiterste best voor. Onze loose fit broeken passen altijd. Kies de kleur die je wenst en met de juiste maten zorgen wij voor de perfecte damesbroek. Omdat we het hele productieproces volgen van ontwerp tot het maken kunnen we goed controleren of de pasvorm perfect zal zijn.

De mooiste damesbroeken

Oog voor detail, dat is wat Red Button belangrijk vindt. De loose fit voor dames mag dan wel wat wijder zitten, het model moet wel kloppen. Red Button zorgt altijd voor de mooiste broeken van de beste kwaliteit. Bij ons kun je erop vertrouwen dat je een passende broek vindt. Mocht je meer willen weten, vul dan het contactformulier in.