Selecteer een pagina

Broek met slim fit bij Red Button

Slim fit is de broek van dit moment. De broek is nauwsluitend en kan van diverse stoffen gemaakt worden. Red Button heeft verschillende slim fit modellen in het assortiment die allemaal voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van ons merk.

Perfecte pasvorm

De broeken van Red Button hebben altijd de perfecte fit. Daar letten we ook extra op bij het maken van onze producten. Wij houden het hele proces, van het ontwerp tot het fabriceren van de slim fit, nauwlettend in de gaten. Op die manier kunnen we er zeker van zijn dat je de mooiste slim fit van kwalitatief de beste materialen zult dragen.

Kwaliteitscontrole

Red Button heeft nog een ander groot voordeel. Omdat wij het productieproces zo goed controleren kun je er als klant altijd zeker van zijn dat de broek altijd dezelfde pasvorm heeft. Als je een favoriete fit hebt en de juiste maten bij het model weet dan leveren wij altijd de passende broek voor jou, van welke stof je broek ook maar gemaakt is.

Wil je meer weten over onze slim fit broeken? Vul dan snel ons contactformulier in en we zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.